Iitin pentunäyttely 18.7.2015

Kesäisen päivän kunniaksi kävin katsomassa berninpaimenkoiran pentuja Iitin pentunäyttelyssä ja samalla ottamassa vähän aurinkoa. Näyttelyyn oli ilmoitettu yhteensä 5 berninpentua – 2 pikku-urospentua, 2 isoa urospentua ja yksi pikku-narttupentu.

Tuomarina toimi Maija Mäkinen, joka on mielestäni erinomainen pentutuomari! Hän osasi käsitellä pentuja kauniisti, arvostella kauniisti – ja palkita kauniisti. Tarvittaessa liikkeet voitiin arvostella vaikka kehän ulkopuolella. Kaikki pennut palkittiin kunniapalkinnolla ja mitä kehän laidalle kuului, hän kiinnitti huomion juuri oikeisiin asioihin kunkin pennun kohdalla.

Mukana olleet pennut numerojärjestyksessä

1_0608

2_0605

3_0615

4_0611

5_0620

6_0622

7_0624

8_0626

9_0628

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: